woensdag 23 maart 2016

Skin in the game,

Ja skin in the game, that's what we heard this evening.
We hadden een fantastische ervaring en avond bij 7 suncity bewoners. Fantastisch. Vertel jullie morgen of overmorgen weer.
Verhaal met foto's. Dat word genieten
Morgen wederom een vol programma met als spetterende afsluiting een bezoek aan Taliesin West. Een actieve community van studenten en architecten. Frank Lloyd Wright ontwierp het gebouw midden in de woestijn. Don, een van de bewoners waar we vanavond waren heeft een college van hem bijgewoond en vertelde prachtige verhalen over deze bijzondere man. Morgen meer.
We zullen ook Siƫrra pointe bezoeken, een community van een hogere standaard als die we tot nu toe gezien hebben. En we bezoeken de white stone studio's downtown Phoenix. And then we say goodbye en vliegen terug naar Nederland. Waar het vast geen dertig graden is.
De komende dagen kunnen jullie nog genieten van deze blog. En met een beetje geluk blijven we bloggen. Tenslotte is een tweede jeugd nog lang niet klaar. Onze nieuwe vrienden in de states gaan deze blog volgen en ik sluit niet uit dat deze reislustige mensen ons een bezoek komen brengen.
En wat ze bedoelen met skin in the game horen jullie morgen of overmorgen.





1 opmerking :

  1. Sun City, Frank Lloyd Wright...ouderenhuisvesting in the states...klinkt enorm jaloersmakend. ..have fun!!!!

    BeantwoordenVerwijderen