zaterdag 26 maart 2016

Skin in the game deel 2

fantastic, You blog! Give me the adress, I want to follow You guys.
En zo is het, het is Fantastic. We hebben nu followers uit de state, ze werken wel met Google translate en als ze in België komen, dan komen ze even langs.

Het was een memorabele avond daar in Phoenix Arizona. We werden ontvangen door vickie, don en vijf anderen. We kregen allemaal een badge, die ze zelf ook hadden. Heerlijk eten, waarbij we de gastvrouw complimenteerde, waarop ze zei, I did not Cook it myself
De gesprekken waren Great. Allen hebben veel gereisd. Het maakt niet uit wat je hebt gedaan in suncity. Nu is wat telt.

Skin in the game, helpt community levensvatbaar te maken. Vrij vertaald, betrokken met een zeker risico. Heel vrij vertaald, je doet het ergens voor.
Dat is wat het is, een suncity community. Er is een reden om succes te maken, je stopt ergens iets in, tijd, effort. Dat is wat ze doen.


Wat is een andere succesfactor van de city
Er moet iets zijn wat drawns,...vroeger was dat de kerk, de markten. Bijvoorbeeld in Park Rich, Chicage, Een Bedroom community, bedrijven die zonder herrie vestigen zich daar. Tip voor Holland,
Community's neem à draw: zorg voor aantrekkingskracht.

We hadden een heerlijke avond, de mensen waren zo gastvrij, zoveel gespreksstof. Erg leuk. Met elkaar om de gashaard buiten. Die natuurlijk leeg was. Maar onze Don kon het met de Waka waka zo fixen. What is a wakawaka. Hey guys, You never heard of a wakawaka in the desert. Iedereen lachen.
We weten nu ook waarom het zo stil is op straat. Ze hebben met elkaar Eem prachtig achterom. Een klein stukje desert met elkaar. Watch out, and close the door. Anders ontsnapt de kat, en wordt opgegeten door de coyotes.

Met een goed gevoel, een zak sinaasappels uit de tuin en een ervaring rijker gingen we huiswaarts, althans richting hotel.














Geen opmerkingen :

Een reactie posten